Skip to content

Commercieel medewerker binnendienst

Genemuiden, Overijssel, Nederland€ 2.100 - € 2.800 per maand

Functieomschrijving

Commercieel medewerker binnendienst

(minimaal 32 uur)


Sta jij in jouw omgeving bekend als iemand met daadkracht? Ben je commercieel ingesteld? Hou je ervan om je zaakjes goed op orde te hebben? En zoek je een werkgever die jouw inzet en werk waardeert? Dan is V-Kam Education op zoek naar jou!


Een kijkje in jouw dag als commercieel medewerker binnendienst

Je pakt eerst een kop verse bonenkoffie of lekkere kop thee en schuift achter je bureau. Eerst maar eens zittend beginnen. Je bureau op stahoogte komt straks wel. Je dag begint met het uitvoeren van de acties waar je veel energie van krijgt. Om 10.00 uur is de dagelijkse teamwandeling. Fris van de wandeling check je daarna AFAS en de algemene mailbox: welke taken en klantvragen staan er nog open? 


Dan gaat de telefoon. Het is een klant die is in een online trainingsprogramma zoekt voor zijn personeel. Je staat hem vriendelijk te woord en bespreekt de mogelijkheden. Het gesprek leidt meteen tot een nieuw actiepunt: de accountmanager vragen om de uitvraag te doen en een passende offerte te maken.


Als je op 'verzenden' klikt, popt er een chatbericht op in je beeldscherm. Een websitebezoeker heeft een vraag over een cursus. Je reageert snel en vriendelijk. De bezoeker is blij met je snelle en duidelijke antwoord. Tevreden klanten, dáár doe je het voor! Je werkt nog wat actiepunten af, en maakt de e-mailbox leeg. Daarna schuif je aan bij je collega’s voor een gezamenlijke lunch. En werk je een dagje thuis? Dan neem je een rustig moment voor jezelf.


Na de lunch stort jij je op de resterende punten op je to-do-list. Je organiseert de planning voor de KAM- en MVK opleiding en reageert op een whatsapp-vraag van een cursist. ’s Middags spar je nog even met een marketingcollega. Er zijn namelijk nog 2 plekjes vrij voor de training Preventiemedewerker. Hoe krijgen we de groep vol? 
Daarna verwerk je cursistgegevens in AFAS, en vraagt een aantal examenlijsten aan. En je belt wat klanten na. Aan het eind van de dag ga je met een voldaan gevoel naar huis: al jouw actiepunten zijn afgewerkt, de mailboxen zijn leeg en alle klanten zijn enthousiast verder geholpen. Óp naar morgen!


Jouw functie in een notendop

Als Commercieel medewerker binnendienst ben je een onmisbare schakel in het klantproces. Je zorgt ervoor dat alles voor en achter de schermen soepel verloopt. Zowel qua communicatie, als organisatie en administratie. Met jouw klantgerichte en commerciële aanpak zorg je ervoor dat onze klanten ambassadeurs van V-Kam Education® worden én blijven.

Vereisten

Wat vragen we van jou?

 • Je beschikt over HBO niveau. Of vergelijkbaar niveau door ervaring.
 • Je bent integer en betrouwbaar. Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt.
 • Klantvriendelijkheid vind je heel belangrijk. Je maakt klanten graag blij met goed advies.
 • Je bent vriendelijk en voorkomend aan de telefoon én in je e-mailcorrespondentie.
 • Je vindt het leuk om potentiële cursisten te helpen of na te bellen. Allemaal om ervoor te zorgen dat ze juiste training kiezen.
 • Je werkt efficiënt. Je weet alles van Word, Outlook en Excel.
 • Je werkt graag zelfstandig. Je regelt je zaakjes zelf, zonder dat je directe aansturing nodig hebt. Je plant zelf jouw administratieve taken met behulp van AFAS. 
 • Daarnaast ben je een goede teamspeler. Je draagt bij aan een fijne werksfeer en je geeft positieve feedback.
 • Je bent een geboren organisator en kunt goed plannen
 • Je bent gericht op verbetering. Je vindt het een uitdaging om processen slimmer of soepeler te laten lopen. 
 • Jouw drive is niet sneller of harder werken, maar slim, efficiënt en doelmatig werken.
 • Je kunt goed Engels speken en schrijven.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een salaris dat past bij de functie en bij jouw ervaring. Je geniet van 26 vakantiedagen (bij 40 urige werkweek). Daarnaast kun je rekenen op een fijne werkplek. Een goede werksfeer, verantwoordelijkheid en wederzijds vertrouwen staat bij ons centraal. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. En je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen. 

En dit zijn wij…

V-Kam Education® is al sinds 2001 actief als opleider in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid, mvo & milieu en voedselveiligheid. Een papier aan de muur is volgens ons niet het doel van een cursus of opleiding. V-Kam Education® wil écht resultaat realiseren voor personen en organisaties.

Ons team herken je aan de drie merkwaarden: Helder, Enthousiast en Ambitieus. 

Klanten verder helpen

We staan dichtbij onze klanten zodat we begrijpen wat de grootste uitdagingen zijn binnen het werkveld. We halen er keer op keer energie uit om samen een goed plan te bedenken en de beste resultaten te boeken. Ons doel? Klanten vooruithelpen en bijdragen aan een veilige, duurzame en efficiënte werkvloer!

Ambitieuze roadmap

Onze droom is om in 2026 de beste werkgever én opleider te zijn in ons vakgebied. Om dit te bereiken hebben we een ambitieuze strategymap uitgestippeld. Zie jij een roadtrip met V-Kam Education zitten, en ga je als commercieel medewerker binnendienst met ons mee? Solliciteer dan via onderstaande button!