Cursuscoördinator 24 uur (m/v)

Cursuscoördinator 24 uur (m/v)

Functieomschrijving

Ben jij een ster in activiteiten organiseren, inplannen en soepel laten verlopen? Is klantvriendelijkheid voor jou vanzelfsprekend? Werk je graag zelfstandig en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij de cursuscoördinator die we zoeken!

Wat ga je doen als cursuscoördinator?

Als cursuscoördinator bij V-Kam Education ben je voor ons onmisbaar. Wij organiseren elk jaar veel incompany trainingen voor onze opdrachtgevers. Samen met onze accountmanager zorg jij ervoor dat al deze trainingen soepel verlopen. Vanaf de aanmelding tot de evaluatie; jij gaat voor een enthousiaste klant. Je hebt met veel mensen contact. Met collega’s, trainers, klanten en cursisten. Dat maakt je dag gevarieerd.


Ook het werk is afwisselend:

 • Samenwerken met de accountmanager voor de ultieme klantervaring
 • Het plannen en organiseren van incompany cursussen en trainingen
 • De administratie van elke training, zoals bijvoorbeeld inloggegevens voor klanten, cursistgegevens en intakes. Hiervoor werken wij in AFAS.
 • Vragen van klanten en cursisten beantwoorden via de mail, chat of telefoon
 • Het beheren van de algemene e-mail infobox samen met de andere collega’s
 • Het actueel houden van relatie-, cursist- en planningsgegevens in AFAS

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een mooi salaris afgestemd op jouw leeftijd en ervaring. Daarnaast geloven we in een goede balans en krijg je daarom 26 vakantiedagen op basis van 40 uur. Voor 24 uur zijn dit dan bijna 16 vakantiedagen. Je krijgt een fijne werkplek, en een groep enthousiaste collega’s om je heen. De sfeer is goed, er is onderling veel respect en vertrouwen. En, ook heel belangrijk: er is bij ons volop ruimte voor eigen initiatief én om jezelf te ontwikkelen.

En dit zijn wij…

V-Kam Education® is al sinds 2001 opleider in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid, mvo & milieu en voedselveiligheid.

Een papier aan de muur is volgens ons niet het doel van een cursus of opleiding. V-Kam Education® wil écht impact realiseren voor mensen en organisaties.

Klanten verder helpen

Door dichtbij onze klanten te staan, begrijpen we hun grootste uitdagingen. Het geeft energie om sámen een goed plan te bedenken en te gaan voor de beste resultaten. Ons doel? Klanten vooruithelpen en bijdragen aan een veilige, duurzame en efficiënte werkvloer!

Ambitieuze roadmap

Onze droom is om QHSE op de kaart te zetten bij organisaties. We willen in 2025 de beste opleider zijn in kwaliteit, arbo, milieu en voedselveiligheid. Om dit te bereiken hebben we een ambitieuze roadmap uitgestippeld. De eindbestemming? Vijf keer zoveel bereik én dezelfde naamsbekendheid binnen onze doelgroep als die van KLM binnen de reisbranche!

Zie jij deze roadtrip met V-Kam Education wel zitten en word jij onze nieuwe cursuscoördinator? Solliciteer direct via onderstaande button!


Functievereisten

Wat vragen wij van jou?

Je hebt MBO+ werk- en denkniveau en minimaal 1 jaar werkervaring. Liefst in een vergelijkbare regel-functie.

Je bent integer en betrouwbaar. Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt.

 • Je bent klantgericht. Je denkt in oplossingen en antwoorden waarmee je de klant verder helpt.
 • Je werkt efficiënt en weet alles van Word, Outlook en Excel.

Je bent zelfstandig en hebt geen directe aansturing nodig.

Je gaat voor ‘elke dag een stukje beter’. Hoe kan iets slimmer, handiger? Jouw drive is niet snel werken, maar efficiënt werken.

 • Vragen stellen doe je vanzelf, je bent geïnteresseerd in anderen. Je stelt vragen waarmee je je klant en collega verder kunt helpen
 • Je hebt een eigen mening, die je met gevoel onder woorden brengt. Dat is enorm belangrijk, want je hebt hart voor de zaak, de klant én jezelf. Je wilt iets bijdragen voor de ander en het beste uit jezelf halen.
 • Je bent een goede teamspeler. Als team werken we nauw samen. We verwachten spirit en positieve feedback.