Skip to content

Klantgerichte Officemanager

Nederland, Overijssel, Genemuiden€ 2.300 - € 3.300 per maand

Functieomschrijving

Klantgerichte Officemanager

(minimaal 32 uur)


Sta jij in jouw omgeving bekend als iemand met daadkracht? Hou je ervan om je zaakjes goed op orde te hebben? Ben jij op zoek naar meer waardering? Of files en reistijd zat? Dan is V-Kam Education op zoek naar jou!


Een kijkje in jouw dag als Officemanager

Je pakt eerst een kop verse bonenkoffie of lekkere kop thee en schuift achter je bureau. Eerst maar eens zittend beginnen; je bureau op stahoogte komt straks wel. Jouw dag begint met het uitvoeren van een actie waar je veel energie van krijgt. Na de 10 minuten teamwandeling rond 10:00 uur ga je verder met het raadplegen van AFAS en de algemene mailbox: welke taken en klantvragen staan er nog open? Niet lang daarna gaat de telefoon; het is een klant die geïnteresseerd is in een online trainingsprogramma voor zijn personeel. Je staat hem vriendelijk te woord en bespreekt de mogelijkheden. Het gesprek leidt meteen tot een nieuw actiepunt; je collega accountmanager vragen om de uitvraag te doen en een passende offerte te maken.


Dan popt er een chatbericht op in je beeldscherm; een websitebezoeker heeft een vraag over een cursus. Je reageert snel en vriendelijk en wordt bedankt voor je snelle en duidelijke respons; een tevreden klant, dáár doe je het voor! Je werkt nog een aantal actiepunten af en maakt de algemene e-mailbox leeg. Daarna schuif je aan bij je collega’s voor een gezamenlijke lunch. Werk je een dagje thuis? Dan neem je tijdens de pauze een rustig moment voor jezelf.


Na de lunch stort jij je op de resterende punten op je to-do-list. Je organiseert de examenplanning voor de KAM- en MVK opleiding en reageert op een whatsapp-vraag van een cursist. ’s Middags spar je nog even met een collega over het optimaliseren van de bezettingsgraad van een aankomende cursus en vraag je een aantal deelnemers- en examenlijsten aan. Je belt nog met een aantal klanten en beantwoordt de laatste mails van klanten. Aan het eind van de dag ga je met een voldaan gevoel naar huis: al jouw actiepunten zijn afgewerkt, de mailboxen zijn leeg en alle klanten zijn enthousiast verder geholpen. Óp naar morgen!


Jouw functie in een notendop

Als Officemanager ben je een onmisbare schakel in het werkproces. Je bent onze spin in het web en zorgt ervoor dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen, zowel communicatief, organisatorisch als administratief. Samen met de andere collega’s help je de klant bij servicevragen én zorg je ervoor dat alles actueel en juist in AFAS verwerkt is. Met jouw klantgerichte en commerciële aanpakkersmentaliteit zorg je ervoor dat onze klanten ambassadeurs van V-Kam Education® worden én blijven.

Vereisten

Wat vragen we van jou?

  • Je beschikt over HBO niveau of vergelijkbaar niveau door ervaring
  • Je bent integer en betrouwbaar. Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten; klantvriendelijkheid en goed advies staan bij jou voorop. Je vindt het leuk om klanten blij te maken en bent vriendelijk en voorkomend aan de telefoon en in je e-mailcorrespondentie.
  • Je vindt het leuk om aanvragen te behandelen en hier achteraan te bellen, zodat het voor de potentiële cursist makkelijker wordt om de juiste training te kiezen.
  • Je werkt efficiënt en bent door de wol geverfd als het gaat om software als Word, Outlook en Excel.
  • Je bent zelfstandig. Je regelt je zaakjes zelf, zonder dat je directe aansturing nodig hebt. Je plant zelf jouw administratieve taken met behulp van AFAS. Daarnaast ben je een goede teamspeler. Je draagt bij aan een fijne werksfeer en je geeft positieve feedback.
  • Je bent een geboren organisator en kunt goed plannen
  • Je bent gericht op verbetering. Je vindt het een uitdaging om processen slimmer of sneller te laten lopen. Jouw drive is niet sneller of harder werken, maar slim, efficiënt en doelmatig werken.
  • Je kunt je goed en vaardig uitdrukken in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een marktconform salaris passend bij jouw ervaring. Je geniet van 26 vakantiedagen (bij 40 urige werkweek). Daarnaast kun je rekenen op een fijne werkplek waarin een goede werksfeer, verantwoordelijkheid en wederzijds vertrouwen centraal staan. Je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen en er is veel ruimte voor eigen initiatief!

En dit zijn wij…

V-Kam Education® is al sinds 2001 actief als opleider in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid, mvo & milieu en voedselveiligheid. Een papier aan de muur is volgens ons niet het doel van een cursus of opleiding. V-Kam Education® wil écht resultaat realiseren voor personen en organisaties.

Ons team herken je aan de drie merkwaarden: Helder, Enthousiast en Ambitieus. 

Klanten verder helpen

We staan dichtbij onze klanten zodat we begrijpen wat de grootste uitdagingen zijn binnen het werkveld. We halen er keer op keer energie uit om samen een goed plan te bedenken en de beste resultaten te boeken. Ons doel? Klanten vooruithelpen en bijdragen aan een veilige, duurzame en efficiënte werkvloer!

Ambitieuze roadmap

Onze droom is om in 2025 de beste opleider te zijn in kwaliteit, arbo, milieu en voedselveiligheid. Om dit te bereiken hebben we een ambitieuze roadmap uitgestippeld. Zie jij deze roadtrip met V-Kam Education wel zitten en word jíj onze nieuwe Officemanager? Solliciteer via onderstaande button!